Festportal med festsange, invitationer,

    festunderholdning,   festtaler mv.          

 

 

Hvis du ikke selv har mulighed for at huse alle gæsterne til din fest, er enten festlokaler eller festtelte en udemærket løsning på dette problem. Her på siden finder du links til både udlejere af festlokaler og festtelte forskellige steder i landet, så du har mulighed for at finde en udlejer, som bor tæt på dig selv.

 

Festtelte udlejes                                                                                                  Her kan festtelte udlejes på Sjælland. Teltene er i mange forskellige størrelse, så du kan finde det festtelt, som passer til din fests størrelse. Udover festtelte, er det også muligt at udleje og evt. købe teltgulve, jukebox, borde, stole, service, hoppeborge... Læs mere...

Vejle Teltfabrik                                                                                                                        Hos Vejle Teltfabrik kan du købe dit eget festtelt. Fordelen ved at købe dit eget festtelt er, at der ikke er nogen deadline på opsætning og nedtagning. Hvis du skal holde en del havefester, er dette i sidste ende den billigste løsning... Læs mere...

Selskabslokaler                                                                                                 Denne side udemærker sig ved, at den har en søgefunktion som gør, at du kan finde festlokaler, kroer, forsamlingshuse osv. efter eget valg kombineret med, hvor i Danmark du ønsker at søge. Hermed kan du hurtigt finde det rigtige sted for din kommende fest... Læs mere...

Festudlejer                                                                                                         Denne side ejes af en forening for danske festudlejere, og du kan dermed finde både udlejning af telte, jukeboxe, underholdning og service mm. Der er udlejere fordelt over hele landet, og disse arbejder også gerne sammen. Dette betyder, at du kan få råd, vejledning og blive imødekommet, uanset størrelsen på din fest eller arrangement. 

Lej festtelt                                                                                                                              Hos Funparty.dk kan du leje professionelle Festtelte, Slush ice maskiner, Popcorn maskiner, Varmeskab til chips og som det sidste nye har vi borde og stole fra 2009.

Luksus sommerhus til leje                                                                                                        Har du overvejet, at du også kan leje et stort sommerhus til din fest? Her finder du f.eks. et stort luksus sommerhus, som har både spa, sauna, swimmingpool, billard, dart, bordfodbold og meget andet. Det er en helt anderledes måde at holde fest på, som især er god, hvis du ønsker at gæsterne skal overnatte.

Sommerhusudlejning                                                                                                             Hvis du kunne tænke dig at holde en fest i et sommerhus, så kan du på denne side finde mange forskellige slags sommerhuse i Danmark - både almindelige sommerhuse med hygge i højsædet, og moderne luksus sommerhuse.  

Restauranter og weekendophold                                                                                           Her kan du finde forskellige kroer, hoteller, slotte mv., hvor du kan holde din fest. Dette er en mulighed, hvis du ikke selv ønsker at skulle arrangere spisning mm. Til gengæld er dette et dyrere alternativ, men også et meget nemt alternativ, hvor du virkelig kan få et fest, hvor omgivelserne bidrager til et godt indtryk af festen. 

Billigt kroophold                                                                                                                     En ny guide med top 5 over billige kroophold på Sjælland og i Jylland. Siden er nem og hurtigt at anvende, så hvis du ikke ønsker at bruge så lang tid til at finde et sted at holde din kommende fest, så er dette en god løsning.