Festportal med festsange, invitationer,

    festunderholdning,   festtaler mv.          

 

 

Festunderholdning i alle former er en vigtig del af en god fest, og via de hjemmesider, som du finder her, kan du finde både gratis og betalte måder at underholde dine gæster på. Generelt kan man sige, at festunderholdning bør målrettes til de gæster, som kommer til festen, men ens for så godt som alle fester er, at hvis du kan finde en rigtig morsom festunderholdning, så gør den altid stor lykke. :-)

 

Stand up på dansk og engelsk Fra denne side kan du vælger i mellem mere end 100 danske komikere. Komikerne kommer og underholde til din fest eller giv denne super underholdning med en stand up komiker i gave til festens midtpunkt/vært. 

Underholdning til din fest?  Har du prøvet at "kæmpe" med store sumodragter på? Det er hylemorsomt og rigtig god underholdning, hvad enten du skal holde polterabend, fødselsdag, holde firmafest eller andet. Sumodragterne udlejes billigt, og afleveres også efter aftale. Men du kan også leje en DJ, en slushicemaskine og andet på denne side.

Eventbureau i København Skal du afholde et stort event i Danmark, så kan det være en god idé at vejlede sig med professionelle, hvis du gerne vil være sikker på at arrangementet bliver en succes. Grunkevent.dk er virksomheden som kan hjælpe dig, med at afholde dit event.

Festunderholdning   Her finder du underholdning med Henrik Bruhn - danmarks mester i stand up 2003. Via siden kan du booke Henrik til at komme og underholde med hans morsomme show, som han har optrådt med i mange hundrede forskellige sammenhænge. Læs mere...

Show med ild                                                                                                 Brændende varm underholdning til dit arrangement. Ilddansere lyser din fest op til live musik. Lær at danse med ild, spille trommer eller vær med til at bygge et flot show op.

Zorbas                                                                                                 Her kan du kombinere mad og underholdning, for hos Zorbas kan du både bestille græsk mad efter originale opskrifter, græske vine som passer til maden, græsk danseshow og mulighed for at selskabet via danseinstruktør selv kan lære de kendte Zorbas trin, samt levende musik og sange af komponisten Mikis Theodorakis.

Sjov latterkursus til fest
De Lattergale laver sjov og anderledes underholdning til en fest, og til et sjovt latterkursus er alle gæster aktivt med i underholdning. Så det er en fantastisk måde, at ryste gæsterne godt sammen, og stemningen er sjov og god efter et sjovt latterkursus.

Underholdning til fest                                                                                           På denne side finder du forslag og indspiration til underholdning til fest, hvad enten det drejer sig om en formel reception, som gerne må blive piftet lidt op med professionel underholdning, eller en regulær abefest, hvor gæsterne sagtens kan "bære" en ølstafet. Læs mere...

Sjov underholdning til fester                                                                                                  Her kan du få sjov og anderledes underholdning til fester, leveret af den professionelle tryllekunstner Peter Jakobsen. Showet har vægten lagt på en blanding af stand up og trylleri, hvilket gør, at det er et meget underholdende show. Læs mere...

Underholdning links                                                                                          Dette link henviser til underholdning på youlink.dk, et nyt linkindex, som allerede har et stort udvalg af links til interessante steder på det danske internet. Siden er omfattende, men meget nem at navigere rundt på, både under kategorier underholdning... Læs mere...

Underholdning til fest                                                                                                         Dette er en central bookingside for over 50 forskellige professionelle entertainere. Du kan ganske gratis og uforpligtende få tilbud via e-mail på underholdning til netop dit arrangement og derefter kommunikere helt uden mellemmand med den kunstner du evt. udvælger.

123 fest                                                                                                                                  Her kan du leje slushicemaskiner, popcornmaskiner, hoppeborge, rodeotyr, sumodragter, karaokeanlæg og meget andet. Kvaliteten er god, servicen er i top og priserne i bund! 123fest.dk er nemt, billigt og sikkert!

Kunstige negle i Århus                                                                                                            Få lavet professionelle kunstige negle, så du stråler og er klar til fest. Uddannet og grundig behandler, som oven i købet er billig. Bedre bliver det simpelthen ikke. Ring og bestil tid i dag.

Wellness ophold                                                                                                               Overvej et wellness ophold som gave og giv det undervejs i festen som en del af en god underholdning - f.eks. serveret på dansegulvet i et badekar eller lign! Du finder et godt udvalg af billige ophold via linket.