Festportal med festsange, invitationer,

    festunderholdning,   festtaler mv.          

 

 

Oplevelser som gave har gennem længere tid vundet mere og mere fodfæste, og vi har her samlet nogle sider, som kan give inspiration til anderledes gaveønsker.

Bossman. Et online magasin som sætter manden i centrum. Til manden som vil vide mere om bland andet de nyeste trend. Der er gode ideer til diverse gadgets og en tilbudsguide samt et forum mand og mand i mellem med forskellige debatindlæg. Kvinder kan bruge siden til at finde på den gode gave til manden.

Wellness ophold. Wellness ophold som gaveidé! Her er en hjemmeside, som har undersøgt markedet for wellness i Danmark, og som giver dig sine bud på, hvor du finder de bedste og mest romantiske wellness ophold i Danmark. Desuden kan du også finde nogle steder i Nordtyskland, som er et meget billigt sted at holde et ophold, sammenlignet med Danmark. 

Lej et sommerhus. Sommerhus som gaveidé! Ny side hvor du kan leje et sommerhus direkte fra udlejeren, hvilket muliggør en billigere pris og mere fleksible ankomst- og afrejsebetingelser mm. Siden er gratis at benytte for både lejer og udlejer, ligesom du selv har mulighed for at tilmelde dit eget sommerhus til siden.

Tunika, støvler, kjoler mm. Her kan du finde et stort udvalg fra mange forskellige eksklusive dametøjsproducenter. Du kan købe via siden og få sendt tøjet til din dør, eller du kan ringe og lave en aftale, og så komme og prøve tøjet i fred og ro i den fysiske butik.

Nyd landidyl. Prøv et weekendophold på et af Danmarks mange fine kroer langs landevejen. De flest kroer har en helt særlig charme og er rigtig hyggelige. Her findes ro og man kan rigtig få slappet af. Samtidig giver det mulighed for at nyde hinanden uden forstyrrelser.