Festportal med festsange, invitationer,

    festunderholdning,   festtaler mv.          

 

 

Emnet festmusik og festsange er meget populært, da det er en vigtig del af festen. På Internettet kan der findes store mængder af gratis festsange, som kan downloades direkte til brug ved festen og desuden er der mange som tilbyder at skrive personlige festsange, hvis du ikke selv har tid eller lyst. På samme måde er der en hel branche af mennesker, der tilbyder festmusik indenfor forskellige genrer og prisniveauer.

 

Dj i København Mangler du en dj til din næste fest, så tjek dette link...

Festmusik til julefrokosten Leder du efter festmusik til julefrokost? Her finder du bandet. Vi er et erfarent og velspillende band, der spiller musik, der appellerer til både unge og ældre. Hør bl.a. Thomas Helmig, Bruno Mars, TV2, Rolling Stones, Kim Larsen, Robbie Williams og mange flere. Hør os spille og få et forpligtende tilbud.

Musik til bryllup & fest ABC booking - Artist booking centralen er den direkte vej til kunstnere. Alt lige fra festmusikere, bands, teatergrupper, DJs, trylleshow, foredrag og comedy. På ABC Booking finder du underholdningen til din fest, dit bryllup, din fødselsdag, koncerten og meget andet.

Groovebox  Få skræddersyet et komplet musikprogram til jeres fest. Tjek siden og ring efter et uforpligtende tilbud. 

Festorgel   En ny side, der tilbyder gratis MP3 filer. Dvs. du kan bruge denne til at hente musikken til din fest, hvis du ikke har levende musik, der kan spille til festsangene. Pt. er der mere end 4.000 filer at vælge mellem, så der er noget for enhver smag.

 
Festunderholdning Oplev et partyband som elsker at spille musik og give festens gæster en god oplevelse. Prøv et band som leverer musik på højt niveau helt ud over scenen. 
 
 
Konfirmationssange - gratis  Her finder du forskellige konfirmationssange, som gratis kan kopieres og benyttes til din egen konfirmation. Du kan selvfølgelig også bruge siden som inspiration til sange, som du selv vil skrive, da mange rim mm. kan bruges i forskellige sange.

Festmusik i Jylland Leder du efter musik til bryllup, fødselsdag og fest? Erfarent festband tilbyder musik til festlige lejligheder. Lige fra bryllupper, 40 og 50 års fødselsdage til receptioner, kobberbrylluper, julefrokoster. Vi opererer med fornuftige priser og spiller i hele Jylland. Hør os spille på vores webside, og få et godt tilbud på vores webside.

Tekstforfatteren                                                                                                  Her kan du få lavet en professionel festsang for kun 300 kr. Eksemplerne på siden giver indtryk af, at forfatteren leverer et stykke professionelt arbejde for pengene, og du kan desuden få skrevet taler til f.eks. bryllup og fester... læs mere...

Festsange og sangtekster  Denne side har gratis festsange og sangtekster, som du gratis kan downloade og bruge til din fest. Festsangene er inddelt i forskellige kategorier, såsom bryllupssange, hvilket gør det nemt at finde frem til de sangtekster, som du... læs mere...

Dansk festmusik                                                                                        DanskFestmusik sørger for at du får moderne festmusik til din næste fest. Vi finder, i samarbejde med dig, den helt rigtige festmusiker der lever op til din dine krav. Vores festmusikere spiller moderne festmusik - så du får ingen kedelig festmusiker hos os.

Konfirmationssange og festsange  Besøg denne nye side, hvor du finder mange forskellige gratis festsange og konfirmationssange. Siden opdateres jævnligt, og du kan derfor med fordel kigge på den fra tid til anden, så du kan få de sidste nye festsange med.

Festsange forfattes                                                                                              Her kan du få lavet festsange både nemt, hurtigt og billigt. På siden kan du se eksempler på festsange, som allerede er produceret af forfatterne.

La Salle                                                                                                                               Hvad siger du til at få 2 professionelle musikere til at spille til netop din fest for en rimelig pris? Dette er lige præcis, hvad du finder på denne side, hvor du også kan høre musikken og se priser mv. Tryk på linket og undersøg nærmere med det samme.

Fødselsdagssang                                                                                                  På denne nye hjemmeside kan du nemt og billigt få lavet en personlig sang til fødselaren. Konceptet fungerer således, at du selv vælger de vers, som du ønsker, og disse bliver så sendt til dig enten på mail eller via posten afhængig af hvilken prisløsning du vælger. Fordelen ved siden er desuden, at leveringen sker meget hurtigt.

Hyggepianist                                                                                 Professionel hyggepianist leverer smagfuld og diskret klavermusik til festlige lejligheder. Behagelig musikalsk underlægning og candle-light stemning til middagen.

Grethes festsange  Her kan du købe professionelle festsange, hvis du ikke har tid eller lyst til selv at stå for den. Siden er flot og hyggelig at bruge, og du finder i øvrigt en god online vejledning, som du kan følge, når du skal forklare, hvilke ting, du gerne vil have med i din festsang. læs mere... 

Gratis musikfil til din festsang                                                                               Lav din egen festsang via denne side, hvor du kan få en gratis musikfil til din festsang. Dvs. du kan få tilsendt en musikfil pr. mail med den melodi, som du skal bruge til din festsang, og så er det helt gratis. Dette er især smart, hvis du skal holde en fest... Læs mere...

Sammensæt sang til brudeparret                                                                            Denne side tilbyder en nyskabende service, den tilbyder nemlig personlige bryllupssange til nettopris. Konceptet går ud på, at du selv laver din egen sang, ved at vælge mellem mange forskellige vers, som er skrevet på forhånd indenfor forskellige emner. Læs mere...

Sammensæt sang til konfirmanden                                                                                         På denne side kan du selv sammensætte en sang til konfirmanden. Der er på forhånd skrevet mere end 400 vers, som er inddelt i kategorier, og du kan frit vælge blandt disse, og dermed få en personlig, men også billig sang, da denne service er billigere... Læs mere...

Gratis festsange                                                                                                                        Her finder du forskellige festsange, som alle har det til fælles, at de er gratis og lige til at bruge. Sangene er inddelt i kategorier efter melodi, så du nemt kan vælge mellem de festsange, som har den melodi, du bedst kan lide. Læs mere...

Festlige lejlighedssange                                                                                         Få lavet en professionel lejlighedssang, hvor du selv bestemmer indhold og melodi. Prisen er god - faktisk blandt de billigste på markedet, og samtidigt er forfatteren en garvet og dygtig sangforfatter, som har et stort gensalg. Læs mere...

Skriv selv dine festsange og bryllupssange                                                                           En komplet og gratis guide udi kunsten at forfatte lejlighedssange. Der er forslag til melodier og teknikker og fif der gør det lettere at få det hele til at rime.

Sangtekster & Festsange                                                                                                       Her er masser af gratis sangtekster til alle de kendte (og ukendte) syng med sange til alle slags fester. Sangene er opdelt i kategorier og der er rigeligt at vælge imellem.

Velkomstsange & Drikkeviser                                                                                                 Her finder du velkommen og velbekomme sange til din fest. Der er også mange drikkeviser og skålesange og de er lige til at printe ud!

Sjove danske sange  Denne side tilbyder dig et større udvalg af forskellige gratis danske sange, med vægten lagt på sjove sange. Du kan også finde en guide til at skrive dine egne personlige sangtekster samt en liste over gode melodier, som du kan vælge til din sang.

Syngende indbydelser  På denne side kan du prøve noget virkelig originalt - nemlig syngende indbydelser! Dvs. indbydelser på CD som du sender i stedet for den traditionelle indbydelse. Priserne er ganske overkommelige, så det er en klar mulighed, hvis du kunne tænke dig noget lidt utraditionelt og sjovt.

Musikfiler  - Fra 30 kr. Her er det muligt at bestille musikfiler, hvilket især er smart, hvis der ikke er levende musik til festen. Filerne kan bestilles fra 30 kr., og er dermed en absolut overkommelig pris. Man vælger selv hvilken melodi, man ønsker at bestille, og den bliver derefter sendt. Nemt, smart og billigt.